ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Pasionikos Parking Lamia

Σας παρέχουμε ολιγόωρη και ολοήμερη στάθμευση, μηνιαίες θέσεις και διανυκτέρευση.

Η Πασιονίκος  Στάθμευση Α.Ε.  καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Εάν βρίσκεστε στο κέντρο για λίγες ώρες ή πρόκειται να μείνετε λίγες ημέρες, εργάζεστε στην Λαμία  ή κατοικείτε στην ευρύτερη περιοχή, στην εταιρεία μας  θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας με άνεση και ασφάλεια. Αδιαμφισβήτητα έχουμε το πλέον σύγχρονο και οικονομικό πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Ξεχάστε τις απότομες σκοτεινές κλειστές και επικίνδυνες ράμπες που ταλαιπωρούν εσάς και το αυτοκίνητο σας. Τα αυτοκίνητα παραλαμβάνονται από το έμπειρο προσωπικό μας και παρκάρονται το κάθε ένα σε δική του θέση η οποία και είναι βάση προδιαγραφών σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παλιούς σταθμούς αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης.

 ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ  2,17m

Ασφαλές Parking Lamia

To Parking αποτελείται από δέκα ορόφους συνολικής χωρητικότητας 300 θέσεων.

Σε όλους τους ορόφους υπάρχουν μέσα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Όλος ο χώρος παρακολουθείται από 75 υπερσύχρονες κάμερες BOSCH και καταγραφικά μέσα, τα οποία εποπτεύουν το χώρο όλο το εικοσιτετράωρο.

Επιπλέον υπάρχει ηλεκτρογεννήτρια για την περίπτωση απώλειας ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα αυτοκίνητα παραλαμβάνονται από το έμπειρο προσωπικό μας στην είσοδο του πάρκινγκ και με τη βοήθεια τριών ασανσέρ μεταφέρονται στους ορόφους αποφεύγοντας έτσι τις ράμπες που είναι επικίνδυνες για τα οχήματα και καταπονούν σταδιακά τον κινητήρα και τα ελαστικά τους.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πάρκινγκ της πόλης όλοι οι όροφοι είναι απαλλαγμένοι από εμπόδια ενώ πρόσβαση έχει μόνο το προσωπικό του σταθμού.

 

Το πιο οικονομικό πάρκινγκ στη Λαμία

Η πολιτική της εταιρίας μας είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της πόλης μας.

Εγγυημένα το πιο οικονομικό πάρκινγκ στο κέντρο της Λαμίας. Δείτε αναλυτικά τις τιμές μας εδώ